TEAM

Het team van Marvellous bestaat uit enthousiaste en ervaren kappers die iedere dag klaar staan om het beste resultaat te creëeren voor hun klanten. We laten de meiden op deze pagina zelf aan het woord. Lees wat ze het leukste aan hun vak vinden, welke ambitie ze hebben en wat voor salon Marvellous is. Zien we u binnenkort in één van onze drie kapsalons?!

ANITA

Het leukste aan mijn vak is…
mensen enthousiast en gelukkig de deur uit laten gaan. Door de juiste coupe en kleur kun je iemand z’n goede kanten benadrukken. Je haar mag gezien worden!

Mijn ambitie is…
werken aan een enthousiast, gemotiveerd en vaardig team van kapsters. Marvellous is een kapsalon die bezig is met innovaties op het gebied van knip- en kleurtechnieken en probeert iedereen een gepaste behandeling te bieden. 

MANON

Het leukste aan mijn vak is…
klanten een beter gevoel geven over hun haar, hetzij puntjes knippen of een complete verandering van een haarkleur bijvoorbeeld.

Marvellous is…
een kapsalon die voor iedereen toegankelijk is en die open staat voor nieuwe technieken en methoden. Ik werk er sinds 2014 en ik heb al een flink aantal cursussen mogen volgen om mijn kennis uit te breiden.

SHEILA

Het leukste aan mijn vak is…
het contact met verschillende soorten mensen hebben en mensen met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan.

Mijn ambitie is…
de nieuwe trends aan te leren en zo kan voldoen aan de klant zijn wensen en een eerlijk advies kan geven

ELYSE

Het leukste aan mijn vak is…
mensen tevreden de deur uit laten gaan en klanten helpen en uitleggen als ze iets vragen. En het allerleukst vind ik toch wel het opsteken (bruidjes) te mogen doen “want als je haar niet goed zit”.

Mijn ambitie…
Is om te blijven leren en te groeien in het kappersvak.

KIMBERLY

Het leukste aan mijn vak vind ik…
dat ik de hele dag door met verschillende soorten mensen en wensen aan het werk ben.

Marvellous is…
een kapsalon die leuk is voor jong en oud. Waar je niet alleen terecht kan om de puntjes van je haar te knippen, maar ook om de dag van je leven compleet te maken qua kapsel en make-up. 

LINSEY

Het leukste aan mijn vak is…
als klanten tevreden weggaan.

Mijn ambitie is…
door cursussen mijn doel te bereiken en uitdagingen aan te gaan, en hier mee verder te kunnen gaan.

LISETTE

Het leukste aan mijn vak is…
waarom ik elke dag met plezier mijn werk doe is omdat ik mensen met een rotdag met een glimlach de deur uit kan laten gaan. Je leert elke dag weer van je klanten. Nooit is een dag hetzelfde.

Marvellous is…
een salon waar iedereen welkom is. Waar gelachen wordt en je je op je gemak voelt.

LAURA

Het leukste aan mijn vak is…
dat als klanten heel lang hetzelfde kapsel hebben, iets nieuws willen proberen en daar dan heel enthousiast van worden.

Marvellous is…
Marvellous is een kapsalon die daar voor mij heel goed bij aansluit, we hebben veel cursussen. Zo word ik opgeleid tot niologist en als salon color expert.

 

 

ANGELINE

Het leukste aan mijn vak is…
dat geen werkdag hetzelfde is…

Mijn ambitie is…
steeds meer te groeien in het vak… Door de vernieuwingen, ontwikkelingen, jaarlijks cursussen volgen en natuurlijk leren van je collega’s, want er valt altijd wat te leren, hoe lang je ook in het vak zit.

MANON

Het leukste aan mijn vak is…
het werken met mensen door ze tevreden de deur uit te laten gaan en ze goed te kunnen adviseren voor een leuke coupe of een leuke mooie kleur.

Marvellous is…
een kapsalon die werkt met een leuk jong team die met de mode mee gaat door trainingen te volgen en veel met elkaar uitwisselt.

WILLEKE

Het leukste aan mijn vak vind ik…
dat elke dag anders is en je elke dag weer leert. Elke dag denk ik: “wat heb ik toch een leuk vak!”

Marvellous is…
een kapsalon die blijft groeien, mee gaat met de tijd, voor alle leeftijden is en gewoon de leukste en gezelligste kapsalon is waar iedereen zich op zijn gemak voelt..

marvellousonlineTEAM